MIszNadiah


MiszNadiah

Hello I'm RosNadiah ,welcome to Angel. Feel free to navigate around and have fun while you are here. Got any questions ? Ask me at CBOX kindly and I will reply it later. Thanks for visiting :')


Gossip Here

>


Contact Me


: Misznadiah.blogspot
: RosNadiahIsmail
:Im_Rosse

Nuffnang :')


Blog Archive


Credits

© 2013 - Full Template by Anugerah Salsa and the basecode from Arrien Amani . Cute icon from Pixel.
Raya 2013 Bagaikan Nak Gilerrr II
16 August 2013 | 1
Assalammualaikum ...Haiiii


Rayaaaa lagiiii ...besttt kan raya ,berjumpa bersama keluarga yang berjauhan dari kampung .. pastu boleh bermesra ,gossip ,buat kuih raya ,Tapi selalunye family nadiah tak buat dah beli je kat kedai ,atau tempah .. Dan menjerit kuat pon boleh ..macam family nadiah suka menjerit walau pun ada tetamu datang beraya ...percaya takk ??  ..hahahaha ..


                                                       with baby ,sepupu :')

best beraya rumah opah ,kalau ada tetamu datang ada yang bawak baby ,comel jew ..Suka baby ..yang nadia dukung tu girl tahu ,mula tengok macam boy ,maksu bagitau girl ...comeyyy sangattttt ..


                                                     kak yong ,anyah n me ...

time otw nak jumpa Damia ,sepatutnye Damia dengan ibu ,bapanye kena datang rumah opah ,Tapi nak buat macam mana time ayah dia mesej kata ada tetamu datang . so kitaorang larh ke sana rumah mak mertua abang nadiah ..

                                                  Pandai Damia pandang camera ekkk

                                          Nur Damia Saffiya yang Tembammm

                        main bunga api ,teman sepupu main bunga api ..sambil tu main sekali :')

malam raya kedua tu dah balik rumah nadiah ,cadang nak tidur sana tapi tiada teman yang sama muda ,maksu dangan makndak tak tidur rumah opah , pastu nanti opah nak pergi kedah jumpa acik adik mak nadiah ,so tak jadi tidur ...
                                          syawal 3 Raya bersama Damia

beraya dengan Damia pergi rumah maklong mah di pusing ,perak ..cadang terus nak pergi rumah maksu beraya ,Maksu tiada pegi open house ..so tak jadi nak bawak Damia .. dulu time Damia sampai rumah waktu puasa ,nadiah pegang dia ,menangis larh jugak ..sebab tak biasa cara orang pegang dia dengan cara ibu dia pegang rasa lain ,sekarang Damia tak tak menangis ..suka dia senyum comelll .. Damia balik penang dah nanti kita jumpa lagi ..

Sampai part 2 nadiah update pasal raya ...hehehehehe ..bukan selalu ,best beraya rumah orang tangkap gambar banyak with family yang tidak selalu jumpa . Pada awak Semua ,Selamat Hari Raya !!! ... Raya hanya sebulan dalam 12 bulan ...heeeeee ..InsyaAllah tahun depan kita jumpa lagi Ramadhan Dan Syawal ..Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin ...Bubbyeee ^__^

Blogger Zamani Abe said...

Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

 

Post a Comment

16 August 2013, 09:18 ϟ 1 Comments
Newer Post
Older Post