MIszNadiah


MiszNadiah

Hello I'm RosNadiah ,welcome to Angel. Feel free to navigate around and have fun while you are here. Got any questions ? Ask me at CBOX kindly and I will reply it later. Thanks for visiting :')


Gossip Here

>


Contact Me


: Misznadiah.blogspot
: RosNadiahIsmail
:Im_Rosse

Nuffnang :')


Blog Archive


Credits

© 2013 - Full Template by Anugerah Salsa and the basecode from Arrien Amani . Cute icon from Pixel.
Bird Park Penang
26 December 2013 | 2

Family^^


Burung Unta



Burung show permainan



Usha macam apa jew



Burung Hantu .. dia usha menakutkan .



Dia lapar ,Tuan dia pun bagi lah makan ..



Burung Merak ^^ .. tapi dia tak kembang kan bulu dia



me with burung Unta



Sejuk jew .. rasa macam nak mandi ..hahaha


Peace Yoww!!



Mereka Dating




Comey tak Warna Warni


okeyy .. Now Nadiah nak bagi jawapan pasal abang JPJ .. Dia tak tegur nadiah pon ,dia terus bagi jalan .. Yang Yop pulak ,tak pakai Seat Belt .. yop kata sebab ada baby dia bagi jalan .. Kalau mak ,tengok ada perempuan kot ...hahaha

okey itu jew untuk Holiday di penang :') .. Nak masuk New Year dah .. Harap azam korang tahun 2013 ni tercapai :')

byeee ..Assalammualaikum







Blogger Liza Licha said...

salam kenal :)
last time pergi masa sekolah rendah, darjah 5.
huhu.. lamanya tak pergi

 
Blogger Hidayatul Afzam said...

waaa..beznye. Tak pernah pun jejak kaki ke penang..hmmmm :'(

 

Post a Comment

26 December 2013, 02:36 ϟ 2 Comments
Newer Post
Older Post